Telia Play

Som fiberkunde hjå Voss Fiber kan du tinga TV frå Telia. Velkommen til di heilt personlege tv-oppleving!

Hent inn dine favorittar

Med Telia Play er strøymetenester og kanalar samla på ein stad. Sett saman di eiga pakke, og sjå kva du vil, kor du vil, når du vil. Enklare vert det ikkje.

Telia box

Her har du marknadens råaste TV- og strøymeboks – liten og diskré, men full av moglegheiter. Boksen har stemmestyring, innebygd Chromecast, tilgang på tusenvis av appar og den beste biletekvaliteten med 4K. 

Med Telia box har du og tilgang til heile Netflix-universet via ein knapp på fjernkontrollen og førehandsinstallert app i boksen. (Du treng også abonnement på Netflix).

Hus & heim

Sjekk TV-pakker for bustader

Hytte og fritid

TV-pakker for hytte og fritidsbustad

Ekstra poeng

Ynskjer du ekstra poeng til valgmenyen?

10 ekstra poeng – 25,- pr mnd
20 ekstra poeng – 50,- pr mnd
60 ekstra poeng – 149,- pr mnd

1 stk dekoder er inkludert.
Pris pr ekstra dekoder: 49,- pr mnd

Filmleige

Filmleige gir deg tilgang til tusenvis av filmar og seriar rett frå fjernkontrollen, kortid som helst på døgeret. Du har full tilgang til filmen i 48 timer. Filmane og serieepisodane kostar frå kr 9. Du vil alltid bli informert om prisen på førehand. Som tv-kunde i Telia har du tilgang til filmleige.

Meir underhaldning?

Filmfrelst eller fotballfjols? Me har premium-tilbodet til deg som vil ha direktesendt fotball frå alle toppligaene i Europa, og eit massivt film- og serietilbod. Her får du alt – det er ingenting me ikkje har!

Sjå TV i nettlesaren eller på app

Med Telia Play er du sikra den beste brukaropplevinga og har full friheit til å skreddarsy di eiga TV-kvardag via Mi Side. Du får ei verd av moglegheiter og me har alle TV-kanalane du måtte ynskje deg. Du finn garantert det innhaldet du vil sjå. Velkommen til din heilt personlege tv-opplevelse!

Bestillingskjema

Her kan du bestilla breiband, TV-pakker og WiFi-løysing. Ta kontakt dersom du er usikker på kva du treng.